Vásárlási információk

Karácsonyi zárva tartás: 2021 december 21- január 6. 

Szállítási módok

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

A házhoz szállítás a fizetés beérkezésétől számítva 3-5 munkanapon belül történik. Nagyon fontos, hogy ehhez a vásárlási folyamatban helyesen add meg a mobilszámod és az e-mail címed.

Szállítás ideje:
A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat. Házhoz szállításban partnerünk a Magyar Posta Zrt. szolgálata.

 

Fizetési módok: PayPal /Bankkártyával, OTP simple bankkártyás fizetés
Utánvét: Fizetés készpénzben vagy bankkártyával a futárnál átvételkor

Házhozszállítás díja:

 • 0 – 7.999 Ft közötti rendelés esetén 1.500 Ft
 • 8.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás díja ingyenes!

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Ez a szolgáltatásunk egyelőre nem elérhető sok helyen. Azon dolgozunk, hogy megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül  át tudd venni minél több helyen. A fizetést követően 2-4 munkanapon belül átvehetővé válik, melyről SMS-ben értesítünk.

>> HUNOR – Kamikaze ruhabolt, 1084 Bp. Víg u. 18.

A nyitva tartás változó, kérlek ellenőrizd a honlapon: http://www.kamikaze.hu/kapcsolat

Rendes nyitvatartás:            

 • Hétfõ: 13-18 óra

 • Kedd: 10-16 óra

 • Szerda: ZÁRVA

 • Csütörtök: 10-16 óra

 • Péntek: 13-18 óra

Leadóponton való átvétel díja: 0 Ft

Fizetési módok: bankkártyás (OTP simple) vagy PayPal fizetés esetén elérhető. Helyben fizetés nem lehetséges. A befieztés megérkezése után értesítést küldünk arról, amikor a csomag megérkezik az átvételi pontra.

Fizetési módok

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Készpénzes fizetésre az áru átvételekor, a futárnál van lehetőség. Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a számla számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, ott található linken keresztül lehetséges a bankkártyás fizetés. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Simple, a fizetés elindítását biztosító szolgáltató a szamlazz.hu online számlázó program.

Bankkártyás fizetés menete:

 1. A kapott számla értesítő e-mailben érkezik
 2. Az e-mailben kattintson a “Számla letöltéséhez kattintson”
  szamla_letoltese
 3. Utána válassza a Bankkártyás fizetést a tranzakció elindításához
  bankkartya_fizetes

PAYPAL

Ha még nincs PayPal fiókod, lehetőség van regisztráció nélkül hagyományos módon bankkártyás fizetésre. Amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval, bankkártya adataid megadása nélkül vásárolhatsz online áruházunkban. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.

PayPal fiók nyitása EZEN a linken lehetséges >>