Fizetési módok

Készpénzes fizetés átvételkor

Készpénzes fizetésre az áru átvételekor, a futárnál van lehetőség. Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

PayPal

Fizessen egyszerűen PayPal-lal! Mostantól egyszerűen, könnyen és gyorsan intézheti vásárlását PayPal-lal a Samurai Matcha webáruházunkban.

A PayPal fiók nyitásának előnyeit minden vásárlás során élvezheti:

  • Garantálja biztonságát.
  • A vásárlás során a fizetésének részleteit nem osztja meg az eladóval.
  • Egy e-mail cím megadására és egy jelszóra van szüksége a fizetéshez. Nem kell mindig külön megadnia a bankkártya adatait.
  • Nem szükséges, hogy legyen pénz a számláján, ha fizetni szeretne. Adja hozzá kedvenc kártyáját vagy akár többet is PayPal fiókjához. Ezt csak egy alkalommal kell megtennie.
  • A legtöbb webáruházban használható! Online vásárláskor keresse a PayPal logóját a nagyobb márkanevek mellett és a kisebb üzletekben világszerte.
  • Ha egy termék nem érkezik meg, sérült, vagy eltér a leírástól, ugyanúgy visszakérheti a vételárat. Segíteni fogunk, hogy visszakapja pénzét.

PayPal fiók nyitása EZEN a linken lehetséges >>

Fontos információ: A PayPal fizetési rendszerén keresztül történő rendelések esetén a kiszállítás 1-2 nappal tovább tarthat.

A fizetési folyamatot a PayPal-ban bármikor megszakíthatja, és ezzel visszatér a  webáruházba.

Átutalás

Átutalás/előre fizetés esetén kérjük, hogy az alábbi bankszámlaszámra utalja a megfelelő összeget.

Számlatulajdonos: Japán Központ Kft.
Pénzintézet: CIB Bank
Számlaszám: 107005986962679351100005

Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a számla számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

Fizetés bankkártyával

Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, ott található linken keresztül lehetséges a bankkártyás fizetés. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Simple, a fizetés elindítását biztosító szolgáltató a szamlazz.hu online számlázó program.