Vásárlási információk

Szállítási módok

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Fizetési módok: Banki előre utalás,  PayPal /Bankkártyával, OTP pay bankkártyás fizetés
Utánvét: Fizetés készpénzben átvételkor

Házhozszállítás díja: 1.500 Ft
8.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás díja ingyenes!

Házhoz szállításban partnerünk: furgefutar.hu és a DPD csomagküldő szolgálata

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL PARTNER ÜZLETEINKBEN

Ez a szolgáltatásunk egyelőre nem elérhető sok helyen. Azon dolgozunk, hogy megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül  át tudd venni.

Egyelőre itt tudod átvenni a teáinkat: Kamikaze Bolt 1084 Bp. Víg u. 18.
A nyitva tartás változó, kérlek ellenőrizd a honlapon: http://www.kamikaze.hu/kapcsolat

Hétfõ: 13-18 óra

Kedd: 10-16 óra

Szerda: ZÁRVA

Csütörtök: 10-16 óra

Péntek: 13-18 óra

Pickup pont átvétel díja: 0 Ft

Fizetési módok: előre utalás vagy paypal fizetés esetén elérhető. Helyben fizetés nem lehetséges. A befieztés megérkezése után értesítést küldünk arról, amikor a csomag megérkezik az átvételi pontra.

Fizetési módok

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Készpénzes fizetésre az áru átvételekor, a futárnál van lehetőség. Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a számla számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, ott található linken keresztül lehetséges a bankkártyás fizetés. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Simple, a fizetés elindítását biztosító szolgáltató a szamlazz.hu online számlázó program.

Bankkártyás fizetés menete:

  1. A kapott számla értesítő e-mailben érkezik
  2. Az e-mailben kattintson a “Számla letöltéséhez kattintson”
    szamla_letoltese
  3. Utána válassza a Bankkártyás fizetést a tranzakció elindításához
    bankkartya_fizetes

 

PAYPAL

Ha még nincs PayPal fiókod, lehetőség van regisztráció nélkül hagyományos módon bankkártyás fizetésre. Amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval, bankkártya adataid megadása nélkül vásárolhatsz online áruházunkban. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.

PayPal fiók nyitása EZEN a linken lehetséges >>